lunes, 6 de febrero de 2012

"El Tret Informatiu" de Contrabanda FM, 91.4


Les invitamos a que escuchen el nuevo proyecto informativo que lanzamos a través de Contrabanda FM, 91.4, este marte 7 de febrero de 18:00 a 18:30 horas.

En internet puedes escuchar aquí:

http://www.contrabanda.org/contrabanda/


Si quieres colaborar o compartir comentarios, puedes escribirnos a:

eltretinformatiu@gmail.com

*Abajo, una nota (del Setmanari Directa) sobre las características de este nuevo programa de noticias.


Contrabanda FM incorpora a la seva graella un butlletí d’informació setmanal
REDACCIÓ | 03/02/2012


La ràdio lliure Contrabanda FM començarà a emetre un butlletí d’informació setmanal a partir del proper dimarts 7 de febrer. D’aquesta manera l’emissora barcelonina –que havia arribat a comptar amb un informatiu diari al principi de la dècada anterior– torna a incorporar espais específics d’informació regulars a la seva graella. El nou programa enriquirà el panorama dels mitjans comunitaris de la ciutat, que ja disposa d’un telenotícies des de l’octubre de 2011, el Contra-info de La Tele.cat.

El Tret Informatiu és un projecte que es va començar a gestar el setembre del 2011, arran de les inquietuds comunicatives d’un grup de persones que es planteja fer periodisme de manera rigorosa i crítica. S’hi tractaran temes d’actualitat des de perspectives socials, amb l’objectiu de crear una escletxa d’informació alternativa i transformadora. Per això, el col·lectiu editor donarà especial importància a la producció pròpia de les notícies i reportatges. El programa se centrarà en l’actualitat i les propostes des de l’òptica dels moviments socials, prestant especial atenció a l’entorn de la ciutat de Barcelona, però sense descuidar les reivindicacions globals.

El Tret Informatiu s’emetrà cada dimarts a Contrabanda FM (91.4) de 18 a 18:30 h. Es podran descarregar tots els butlletins al bloc.

FUENTE
libelularoja
y Nota: del Setmanari Directa

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/contrabanda-fm-incorpora-un-butlleti-d%E2%80%99informacio-setmanal

No hay comentarios: